HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Woord van de burgemeester  |  Woord van de burgemeester - 13 januari 2021

Woord van de burgemeester - 13 januari 2021

Beste Weespers,

In de komende ongeveer negen maanden kan iedereen die 18 jaar of ouder is en die dat wenst, worden ingeënt. Dat blijkt uit het meest recente door het ministerie verspreide schema. Met de eerste groep, medewerkers in de zorg, is inmiddels een start gemaakt. Een deel van hen is al voor de eerste keer gevaccineerd.

Over het vaccineren wordt zeker verschillend gedacht. Er zijn inwoners die niet kunnen wachten tot het zover is.

Twijfels zijn er ook. Veel inwoners hebben vragen. Dat is heel begrijpelijk.

Op de website www.coronavaccinatie.nl vindt u informatie over de verschillende vaccins. Ook de volgorde waarin wordt gevaccineerd treft u daar aan. Antwoorden op veel gestelde vragen staan ook op deze site. Ook video’s met uitleg door experts over het vaccin zijn op deze site te zien.

Mocht u daarnaast nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar 0800 1351 of naar het coronacallcentrum van de GGD in onze regio. Zij zijn bereikbaar onder nummer (035) 692 6400.

Schroom niet en laat u goed informeren.

Bas Jan van Bochove, burgemeester (wnd.)

P.S.

De persconferenties over maatregelen in verband met het tegengaan van besmettingen met het coronavirus zijn meestal op dinsdagavond. Deze bijdrage moet uiterlijk dinsdagochtend zijn geschreven. Dit is nodig om in de krant van woensdag geplaatst te worden. Ingaan op hetgeen is gezegd, kan ik hierdoor pas een week later. Gelukkig kunt u terecht op de gemeentelijke website www.weesp.nl/coronavirus Daar staat altijd kort na de persconferentie een nieuw overzicht van wat is aangekondigd.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken