HOME  |  Inwoners  |  Buurtpanels  |  Hoe kan ik deelnemen aan een buurtpanel en onder welke wijk valt mijn adres?

Hoe kan ik deelnemen aan een buurtpanel en onder welke wijk valt mijn adres?

Heeft u interesse om mee te doen met een buurtpanel? Iedereen is welkom! Stuurt u een berichtje naar buurtpanel@weesp.nl. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor het volgende buurtpanel bij u in de buurt.

Als bewoner, ondernemer of vereniging weet u vaak precies wat er speelt in uw eigen wijk. Als geen ander weet u ook waar het in uw wijk aan schort. Wat kan beter, mooier of juist veiliger? Waarschijnlijk kunt u direct al wat dingen noemen. Om deze gedachten en idee├źn handen en voeten te geven, zijn de buurtpanels in het leven geroepen. In een buurtpanel kunnen bewoners en gebruikers van een wijk zich samen met deskundigen van verschillende professionele organisaties buigen over lokaal relevante zaken.

Maar ook nieuwe initiatieven zijn van harte welkom. Wilt u een creatieve handwerkgroep oprichten in uw wijk? Wilt u samen uw wijk veiliger maken door een groeps-app van straat- of wijkgenoten op te zetten? Wilt u iets organiseren voor ouderen in uw wijk of juist voor jongeren? Wilt u een bewonerscommissie opstarten? Ook voor dit soort initiatieven is het buurtpanel de juiste plek!!

Onder welke wijk valt mijn adres?

In onderstaand artikel kunt u precies zien hoe de wijken zijn ingedeeld en hoe de grenzen lopen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Telefoon: 14 020

Meer contactgegevens

Afspraak maken