HOME  |  Inwoners  |  Klacht of melding doorgeven

Klacht of melding doorgeven

Hebt u een melding over de openbare ruimte zoals een losliggende stoeptegel of overhangend groen? Hebt u tips en adviezen voor de gemeente? Of bent u niet tevreden over de dienstverlening of hoe een medewerker van de gemeente Weesp u heeft behandeld? Aarzel dan niet en laat dit ons weten.

Let op: Door de effecten van het coronavirus pakken we op dit moment vooral urgente meldingen op. De afhandeling van uw melding kan daarom tijdelijk langer duren dan de standaard afhandeltermijn. Dank voor uw begrip.

Hieronder kunt u een keuze maken uit de soort klacht of melding die u wilt doorgeven aan de gemeente of een externe partij.

In de informatie over klachtenregeling kunt u lezen hoe dit bij de gemeente Weesp werkt.

Zorg en welzijn

Melding veiligheid