HOME  |  Inwoners  |  Salonboot De Lelie

Salonboot De Lelie

Vier de mooiste dag van uw leven op een unieke locatie

Uw bruiloft is een unieke en bijzondere gebeurtenis, dat begrijpen wij als geen ander. Het vereist enig maatwerk om er een onvergetelijke dag van te maken. Hollands Glorie is u graag van dienst hierbij.

De klassieke salonboten: driemastklipper Sanne Sophia, traditionele zeilschip, de salonboot Lelie en het voormalig stoomschip Hydrograaf, zijn zeer geschikt om uw gasten te ontvangen voor een sfeervol diner, stijlvolle receptie en een spetterend feest. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord uw huwelijk officieel door een ambtenaar van de burgerlijke stand te laten voltrekken als het schip ligt afgemeerd binnen de grenzen van de gemeente Weesp.

De Sanne Sophia is met haar ruime salon uitermate geschikt voor grotere groepen. De salonboten Lelie en Hydrograaf zijn meer geschikt voor kleinere gezelschappen.

Salonboot De Lelie

beeld Salonboot De Lelie

Salonboot De Lelie, het in 1908 gebouwde voormalig stoomschip, heeft tot midden jaren dertig dienst gedaan als directievaartuig van de SHV, de Steenkolen Handels Vereniging. Onder de naam 'Alma' was het schip een bekende verschijning in de Rotterdamse haven. In 2003 heeft prinses Beatrix (destijds nog koningin) tijdens haar werkbezoek aan het Gooi van de 'Lelie' gebruik gemaakt voor een tocht over de rivier de Vecht.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Telefoon: 14 020

Meer contactgegevens

Afspraak maken