HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijvenvereniging Weesp e.o.

Bedrijvenvereniging Weesp e.o.

Bedrijvenvereniging Weesp e.o. (de IVW): Samen staan we sterk!
 

Weesp is het economische hart van de Gooi en Vechtstreek. Een bedrijvenstad die ambitie toont en successen boekt. Want in Weesp en omgeving gebeurt het!

Klein of groot, vele honderden bedrijven zijn in de afgelopen decennia tot volle bloei gekomen in ons gebied. De goede bereikbaarheid en de dynamische uitloopzone tussen Amsterdam, Utrecht en Almere is daarin belangrijk. Maar ook het ondernemersklimaat is zeer belangrijk, gevoed door de inzet van de gemeente, de inspirerende onderlinge band van ondernemers en het intensieve werk van de IVW. Samen staan we sterk!!

Daardoor lukt het ook om een uniek proces te laten voltrekken: het stap voor stap opknappen van de bedrijventerreinen en het aanpassen van de gebouwen aan de eisen van deze tijd. Regelmatig vestigen zich ook nieuwe bedrijven, waardoor de leegstand minder wordt. Weesp versterkt zijn kracht als bedrijvenstad in deze regio onder meer op het gebied van creatieve industrie, innovatie industrie, groothandel, ICT en online gaming!

“In Weesp en omgeving hebben we een unieke samenwerking waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk!”

Voorzitter bedrijvenvereniging IVW,
www.ivw-weesp.nl

Reinier Mommaal

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken