HOME  |  Ondernemers  |  Detailhandel

Detailhandel

Het winkelrondje

Het winkelrondje in Weesp loopt van de Slijkstraat naar Nieuwstad en van Nieuwstad naar de Nieuwstraat. In het historische winkelcentrum komen ook veel inwoners uit Muiden, Nigtevecht en Driemond winkelen. Op basis van de winkeltijdenverordening mogen de winkels in Weesp elke zondag open zijn van 06.00 tot 22.00 uur.

In het centrum vindt u een divers winkelaanbod. Dus niet alleen grote ketens als de HEMA en Blokker maar juist ook kleine ondernemers die de stad een eigen gezicht geven zoals een ijzerwarenwinkel, een kinderboekenwinkel, schoenenwinkels, (kinder)kledingwinkels, bloemenwinkels en nog veel meer. In het centrum van Weesp parkeert u tegen betaling.

Winkelcentrum Hart van Hogewey

Naast het winkelrondje kent Weesp ook een winkelcentrum net buiten het centrum aan de Amstellandlaan: Hart van Hogewey. Hier vindt u onder andere een supermarkt, een slijterij een boekenhandel en een cafetaria.

Markten in Weesp

Weekmarkt

Elke dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur is er een druk bezochte markt in Weesp op de Nieuwstraat en het Grote Plein. Op deze markt vindt u een verscheidenheid aan producten. Voor veel mensen buiten de stad een ideaal moment voor een bezoek aan Weesp.

Biologische markt

Deze markt is er op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur, op de kruising van de Nieuwstraat en de Slijkstraat. Voor de biologische producten kunt u hier terecht.

Marktstandplaats

  • voor een vaste plaats op de markt heeft u een vergunning nodig;
  • de vergunning kunt u digitaal aanvragen via marktstandplaatsvergunning aanvragen;
  • liever eerst een afspraak? Dit doet u digitaal of via telefoonnummer (0294) 491 391.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken