HOME  |  Ondernemers  |  Ondernemersnieuws (coronacrisis)  |  Verlenging steunmaatregel voor ondernemers: Tozo 2.0

Verlenging steunmaatregel voor ondernemers: Tozo 2.0

Aanvankelijk waren de financiële steunmaatregelen voor ondernemers tot 1 juni maar deze zijn eind mei al verlengd tot 1 oktober 2020.

Naast de verlenging is er ook een uitbreiding op de ondernemersregelingen gekomen. Ook is  de financiële ondersteuning Tozo 2.0 ingesteld voor ondernemers. De voorwaarden t.o.v. Tozo 1.0 zijn gewijzigd. 

Financiële ondersteuning aanvragen?

Wilt u in aanmerking komen voor deze financiële ondersteuning dan kunt u, indien u dit nog niet gedaan heeft, zich melden via de checklist. Voor de checklist wordt u gelinkt met de gemeente Amsterdam omdat de gemeente Amsterdam de uitvoeringsorganisatie voor Sociale Zaken voor Weesp is.

Door overbelasting is de checklist misschien niet altijd goed bereikbaar. Daar werken we aan. We verzoeken u hier niet over te bellen. Belt u ook niet over de status van uw aanvraag. Wij hebben tijd nodig deze te verwerken. U ontvangt zo snel mogelijk bericht.
Liever iemand spreken? Wij krijgen veel telefoontjes vanwege de coronacrisis. Gebruik bij voorkeur de checklist in plaats van ons te bellen. Heeft u echt een dringende vraag, bel dan (020) 252 6000 en vraag naar Team zelfstandigen. Dit is ook het informatienummer voor ondernemers en zzp'ers uit Weesp.

Grote drukte

Vanwege grote drukte kunnen wij op dit moment niet binnen 24 uur uw mail beantwoorden of u terugbellen. Wij streven er naar om binnen 10 werkdagen uw mail te beantwoorden of met u contact op te nemen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken