HOME  |  Ondernemers  |  Ondernemersnieuws  |  Tozo en andere noodmaatregelen voor ondernemers

Tozo en andere noodmaatregelen voor ondernemers

Er zijn noodmaatregelen voor ondernemers die te kampen krijgen met acute financiële problemen.

Eén van de noodmaatregelen, de Tozo, wordt voor gemeente Weesp uitgevoerd door de gemeente Amsterdam. Tozo staat voor Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers.

Sinds 1 januari voert de gemeente Amsterdam het beleid voor Sociale Zaken uit voor gemeente Weesp. De noodmaatregelen Tozo maakt hier onderdeel van uit.

Waar moet u zich als ondernemer melden voor de Tozo? 

Ga naar www.weesp.nl/steun en vul de checklist in. Voor deze checklist wordt u doorgelinkt naar de website van de gemeente Amsterdam. Als blijkt dat u in aanmerking komt voor financiële steun, logt u in met DigiD. Na ontvangst van een e-mail met link kunt u het aanvraagformulier voor financiële steun invullen. De communicatie over aanvraag, toekenning en afhandeling van noodmaatregelen gaat via e-mail.

Andere noodmaatregelen

Er zijn meerdere regelingen aangekondigd door het kabinet voor zelfstandig ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis. Bijvoorbeeld de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) en Borgstelling MKB-kredieten.

De regeling Tozo en uitstel van betaling voor gemeentelijke belastingen kunt u aanvragen bij de gemeente waar u woonachtig bent. Voor de overige regelingen verwijzen wij u door naar de website van de Rijksoverheid. Hier vindt u een overzicht van alle regelingen en hoe u deze kunt aanvragen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken